WING Neden Düştü?- 31.08.2022

Wing Finance, kripto varlık kredisi ve Merkeziyetsiz Finans (DeFi) projeleri arasında zincirler arası iletişim için tasarlanmış kredi tabanlı, merkezi olmayan bir platformdur. WING, borçlanmada teminat kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran bir kredi değerlendirme modülü aracılığıyla kripto kredi hizmetlerini daha kapsayıcı hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Wing, alacaklılar, borçlular ve garantörler arasındaki ilişkileri geliştirmek için bir risk kontrol mekanizması ile Merkezi Olmayan Yönetişim (DAO) kullanır. Wing, Wing DAO'yu kullanarak DeFi endüstrisini etkileyen aşırı teminatlandırma sorununun üstesinden gelmeyi başarıyla başardı.
Wing platformu geçtiğimiz haftalarda, Wing NFT Havuzunu başlattı.

Bununla birlikte Wing x Flamingo ortak etkinliğini ve Wing Polkapets NFT airdrop güncellemesini duyurdu. Bu gelişmelerin Wing’in fiyatına olumlu şekilde yansıması olmuştu.

Wing Finance fiyatı, son 7 gün içinde %11.36 düştü. Bugün kripto para piyasasının genelinde düşüş hakim. Ancak, kripto para borsalarında işlem gören bazı projelerin diğerlerinden daha fazla etkilendiği görülüyor. Bunlardan bir tanesi de WING oldu.

WING, son 24 saatte %5.14’lük düşüşle birlikte yaklaşık 197 TL’den işlem görüyor. Wing’in tüm piyasalardaki günlük işlem hacmi ise son 24 saatte %35 civarında düşüş göstererek yaklaşık 11 Milyon USD’ye geriledi. Wing Finance, ayrıca tüm zamanların en yüksek değerinin %92’i altında. 29 Ağu 2022 tarihinde Wing Finance en çok bahsedilen ve etkileşim alanlar arasında 510. sırada yer aldı. Bu durum da son zamanlarda projenin topluluk tarafından çok rağbet görmediği anlamına gelebilir. Wing Finance’ın Ağustos ayında geri alım açık artırmasının devam etmesi, Wing NFT peşinatının yakın zamanda yayımlanacağı gibi duyuruların Wing’in fiyatına olumlu etkisinin olmadığı, piyasa genelinin aşağı yönlü hareket etmesi de Wing’deki düşüşü kaçınılmaz kılmış görünüyor.