Bluzelle, Bluzelle 2.0 Yükseltmesinin Ayrıntılarını Yayınladı

Merkeziyetsiz bir açık kaynak veritabanı sağlayıcısı olan Bluzelle, son zamanlarda eşsiz tokenlere (NFT'ler) ve merkeziyetsiz finansa (DeFi) yeniden odaklanan temel hizmetlerin yükseltilmesi ve yeniden markalaştırılmasıyla ilgili ayrıntıları yayınladı.

Bluzelle'e göre, Bluzelle 2.0 yükseltmesi, kullanıcı topluluğu tarafından özel olarak istenen özellikleri getirecek. Bluzelle tarafından oluşturulan merkeziyetsiz ağ, şu anda kullanıcılara birden fazla modülde dayanıklı 10.000 TPS ve sağlam bir doğrulayıcı ağı aracılığıyla hizmet veriyor. Ayrıca, Bluzelle’in görsel olarak yeniden tasarımı, şirketin hem yaratıcılığı hem de teknolojik özlemi yansıtan bir estetiği teşvik eden “geçmiş ve geleceğin birleşimi” olduğunu iddia ettiği blokzincir alanındaki deneyiminin yeniden düzenlemesi olarak karşımıza çıkıyor.

Platformun son gelişmeleri, stake etme (kilitleme), zincirler arası köprüler, ana ağ veritabanları ve oracle'ları içeriyor. Bluzelle 2.0'ın piyasaya sürülmesiyle birlikte platform, ağdaki yardımcı programı artırmak ve kullanıcılarından gelen talebi karşılamak için dosya depolamayı da sunmaya hazırlanıyor.

bluzelle-20.png

Kaynak: Bluzelle