Chainlink ve Mogul İş Birliği Duyuruldu

Mogul, yaklaşmakta olan film tabanlı eşsiz token (NFT) pazarının güvenliğini sağlamak için doğrulanabilir bir rastgelelik çözümü olan Chainlink VRF'yi entegre etmek amacıyla pazar lideri oracle ağı Chainlink ile entegrasyonunu duyurdu. Chainlink’in yeni VRF çözümünü entegre ederek Mogul, nadir görülen NFT'leri oluşturmak ve dağıtmak için güvenli ve şeffaf bir zincir üstü kaynağa erişim elde edecek.

Mogul’un film tabanlı NFT'leri, Mogul tarafından üretilen filmlerdeki, imzalı film senaryolarındaki ve hatta yönetici yapımcı kredilerindeki farklı sahneleri temsil edebilir. Mogul ayrıca, doğrudan zincir üzerindeki tokena yerleştirilmiş olduğu kanıtlanabilir, nadir özelliklere sahip dinamik NFT koleksiyonları yayınlayacak. Chainlink VRF, Mogul’un film tabanlı NFT'lerinin “Access Pass” sahiplerine ve koleksiyon satın alan kişilere adil bir şekilde dağıtılmasını sağlayarak, tüm kullanıcıların en nadir ve en çok arzu edilen NFT'leri elde etmek için eşit fırsata sahip olmasını sağlayacak.

Mogul Productions Başkanı Lisa Sun, bu iş birliği ile ilgili şu şekilde bir açıklama yaptı:

“Chainlink ağının son derece güvenilir oracle hizmetleriyle entegrasyonumuza devam ederek, merkezi olmayan film platformumuzun işlevselliğini büyük ölçüde genişletiyoruz. Chainlink VRF ile Mogul, film odaklı NFT pazarımızın doğrulanabilir bir zincir üzerinde rastgelelik kaynağı tarafından desteklenmesini ve yeni nesil benzersiz ve dinamik dijital koleksiyonlara öncülük etmek için iyi konumlandırılmış olmasını sağlıyor.”

Devamında, Chainlink İş Geliştirme Başkanı Daniel Kochis de yorumlarını dile getirdi:

“Merkezi olmayan film platformlarıyla sinema endüstrisini dönüştürmek için çalışan Mogul'a sürekli destek sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Chainlink VRF, Mogul'un oldukça nadir NFT'ler oluşturmasına ve dağıtmasına olanak tanıyan, korumalı bir öngörülebilirlik kaynağı sağlar, böylece herhangi bir kullanıcı benzersiz film koleksiyonlarının orijinal özelliklerle adil bir şekilde basıldığını doğrulayabilir.”