Elrond - CyberFi Entegrasyonu

Blokzincirler arası iletişimin önemi oldukça gün geçtikçe artmaktadır. Elrond, alım satım işlemi gerçekleştirenlerin birden fazla blokzincirde DeFi (merkeziyetsiz finans) fırsatlarıyla sorunsuz bir şekilde etkileşime girmesini sağlayan akıllı bir otomasyon platformu olan CyberFi ile entegre oldu.

Elrond CEO'su Beniamin Mincu’nun açıklamasına göre;

“CyberFi gibi otomasyon araçları, oyun alanını düzenlemede ve yeni oyunculara küresel finans sistemine katılmaları için güven vermede önemli bir rol oynayacak. Ortaya çıkan yeni sermaye akışı tüm katılımcılara fayda sağlayacak ve fırsatları çoğaltacaktır."

CyberFi, alım satım işlemi gerçekleştiren kullanıcıların deneyimlerini geliştirmek ve birden fazla blokzinciri kapsayan fırsatlardan yararlanmalarını sağlamak için otomasyonu kullanan, zincirler arası merkezi olmayan bir ticaret platformu yaratıyor. DeFi ekosistemi kullanıcılar için teknolojik engellerle doludur, CyberFi ise sorunu çözmeye odaklıdır.

CyberFi CEO'su Geralt, "CyberFi kullanıcılarına, Elrond’u diğer zincirlerdeki DeFi ekosistemlerine bağlamak için otomatik bir köprü sunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi .

Entegrasyon, Elrond ekosistemi için de oldukça önemlidir. Bunun sebebi eGold (EGLD) sahiplerinin, DeFi ekosistemindeki daha geniş varlık yelpazesinden yararlanmalarını sağlayan yeni bir otomatik araç setine erişebilmeleridir.

Elrond Hakkında

Elrond, iş hacmi ve yürütme hızında 1000 kat kümülatif iyileştirme sağlamak için sıfırdan tasarlanan internet ölçekli bir blokzinciridir. Bunu başarmak için Elrond, iki önemli yenilik sunar: yeni bir Uyarlanabilir Durum Paylaşma mekanizması ve hızlı, verimli ve güvenli bir fikir birliği mekanizmasıyla doğrusal ölçeklenebilirliği sağlayan Güvenli Teminat Kanıtı algoritması. Böylelikle Elrond, 6 saniyelik gecikme ve düşük maliyetle saniyede 15.000'e kadar işlemi (TPS) işleyebilir ve izin gerektirmeyen, sınırsız, küresel olarak erişilebilir bir internet ekonomisinin omurgası olmaya çalışabilir.

Akıllı DeFi Otomasyon Platformu - CyberFi Hakkında

CyberFi'nin misyonu, DeFi 2.0 deneyimini getirmek ve Otomasyon aracılığıyla yeni bir altyapı katmanı eklemektir. Platformumuzun kullanıcıları, sıfır stres, otomatik DeFi ticareti, farming ve verim üretimi, daha düşük ücretler ve Kalıcı Kayıp azaltma araçları yaşayacaklar.