Fidelity Investments, Kurumsal Yatırımcıları için “Sherlock” Platformunu Tanıttı

Pazartesi günü, Fidelity Investments kurumsal müşterileri için “Sherlock” adlı bir kripto platformunu tanıttı. Fidelity, duyurusunda bu yeni ürünün, yatırım kararlarını bilgilendirmeye yardımcı olmak için dijital varlıklar hakkında kapsamlı veriler ve derin analizler sunduğunu söylüyor. Sherlock web portalının, ilgilenen kullanıcıların bir demo talep edebileceğini de belirtiyor.

Kullanıcıların, modelleme ve geri test için platform dışı verileri keşfedebilmesini sağlayan Sherlock, bir blokzincir çözüm merkezi ve blokzincir analitiğini, kavram kanıtlarını ve kullanım durumlarını işleyen bir dağıtık defter ekibi olan FCAT'ta (Fidelity Center for Applied Technology) geliştirilmiştir.

FCAT ürün yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı Kevin Vora, şu şekilde bir açılkamada bulundu:

“Pazar hızla olgunlaşırken, kurumsal yatırımcılardan kapsamlı ve erişilebilir bir veri çözümüne hala ihtiyaç olduğunu duyduk. Müşterilerin veriye dayalı dijital varlık yatırımı kararları vermesine yardımcı olmak için son derece sezgisel araçlarla birleştirilmiş sağlam ve anlayışlı veri kümeleri olan Sherlock ile bunu sunuyoruz.”