IoTeX ve Polygon Ortaklığı Duyuruldu

IoTeX ve Polygon (daha önceki adıyla Matic), IoT (Nesnelerin İnterneti) tabanlı dijital varlıkların tasarım alanını ve Katman 2 ölçeklenebilirliğini keşfetmek için yeni bir ortaklık duyurdu.

Bu ortaklık, Pebble GO'dan “Gerçek Dünya NFT'leri” de dahil olmak üzere IoTeX tokenleri/NFT'leri için bir çapraz zincir köprüsü ile başlayacak. Bu sayede, IoTeX NFT'lerin Polygon üzerine kurulu NFT'ler için önde gelen bir P2P pazarı olan OpenSea'da alım-satım yapılabilmesine olanak sağlayacak.

IoTeX, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda bu ortaklık ile ilgili şu şekilde bir yorumda bulundu:

“Gelecekte, IoTeX'in IoT tabanlı dijital varlıklarının merkeziyetsiz finans (DeFi) ve oyun pazarları da dahil olmak üzere Polygon’un 200'den fazla merkeziyetsiz uygulamasını (Dapp) ağıda nasıl kullanılabileceğine ilişkin yeni kullanım örneklerini keşfedeceğiz.”

“EVM / Web3.js uyumlu bir blokzincir olarak IoTeX, Polygon ile entegre olacak ve birlikte çalışabilirlik protokolünü kullanarak IoT verilerini ve varlıklarını Ethereum ve diğer blokzincir ağlarıyla değiş tokuş edecek. Bu, çok zincirli bir geleceğe olan ortak bağlılığımızın bir örneğidir - bu yeni tasarım alanını keşfetmekten ve IoTeX ve Polygon topluluklarını birbirine bağlamaktan heyecan duyuyoruz.”