NFT Pazar Yeri SuperRare, A Serisi Finansman Turunda 9 Milyon Dolar Topladı

Eşsiz token (NFT) pazarı SuperRare, A Serisi finansman turunda 9 milyon dolar topladı. Velvet Sea Ventures ve kripto fonu 1confirmation tarafından yönetilen tur Version1, Collaborative Fund, Shrug Capital, Mark Cuban, Sound Ventures ve daha birçok firmadan yatırım aldı.

SuperRare, Nisan 2018'de Ethereum ana ağında başlatıldı ve platformun topluluğu o zamandan beri önemli ölçüde büyüdü. Bugüne kadar sanatçılar, SuperRare üzerinden birincil satışlardan ve ikincil piyasa telif ücretlerinden 30 milyon doların üzerinde kazanç elde ettiler (sanatçılar, eserlerinin sonraki satışlarının% 10'unu kazanıyorlar).

SuperRare ekibine göre nakit akışı, platformun sanatçıları ve koleksiyonerleri daha fazla desteklemesini sağlayacak. Ekip, sohbet hizmeti gibi daha fazla sosyal unsur da dahil olmak üzere birkaç yeni özellik eklemeyi ve ayrıca açık artırma sürecini daha sorunsuz hale getirmeyi planlıyor. Katman-2 ölçeklendirme çözümlerini de platforma eklemeyi planladığını belirten ekip, şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Sanat koleksiyonculuğu uzun zamandır çoğu insan için erişilemez, opak ve seçkin bir pazar oldu. Bu konuda ilk kez insan faaliyetini dijitalleştirme ve geniş ölçekte çevrimiçi hale getirme fırsatına sahibiz.”