OIN, Optimize Edilmiş Bir Sabit Koin Çözümü Sunmak için DASH NEXT ile Ortaklık Duyurdu

15 Şubat Pazartesi günü OIN ve Dash NEXT, eşler arası kripto ödemeleri alanında kullanılabilirliği ve esnekliği artıran OIN aracılığıyla Dash destekli bir sabit koin çözümü başlatmak için ortaklığını duyurdu.

OIN’in kurucu ortağı Richie Li, bu ortaklık ile ilgili heyecanlı olduğunu belirterek şu şekilde bir açıklamada bulundu:

“Büyüyen iş ortakları listemize katılan Dash, tam olarak ne kadar hızlı büyüdüğümüzü ve yalnızca daha piyasa değeri düşük altcoinlerden değil, aynı zamanda sektördeki en büyük oyunculardan bazılarının onayını da kazandığımızı gösteriyor. Dash gibi büyük oyuncuların sabit koin basımı, kaldıraç ve ödüllendirme gibi olan tekliflerimize katılmasından heyecan duyuyoruz, çünkü aynı zamanda daha küçük sermayelerin platformumuza güvenmesini ve bizimle büyümesini kolaylaştıracak. Bu ortaklığın getirdiği büyümeyi görmek için sabırsızlanıyoruz ve Dash gibi harika bir ekosistemle entegre olmanın diğer yollarını keşfetmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Yapılan duyuruda bu ortaklığın, blokzincir ekosisteminin birbirine daha yakın büyümesi için heyecan verici bir fırsat olduğu, kullanıcılara tam kontrol ve aralarından seçim yapabilecekleri seçenekler sunarken, sorunsuz kripto ödemelerini resmedecekleri bildirildi. Kullanıcılar alım-satım yapan kişiler, kripto sisteminden hiç ayrılmadan istikrarlı bir varlığa geçebildikleri için kriptoda kalma ve volatilite risklerini yönetme fırsatı elde edecektir.

Dash NEXT'in Kurucu Ortağı Felix Mago da bu ortaklık ile ilgili şunları ekliyor:

Merkeziyetsiz Finans’ın (DeFi) kullanıcılarımız için sunduğu olanakları keşfetmekten heyecan duyuyoruz. Farklı kripto ağlarında sorunsuz ödemeler hayal ediyoruz. Dash’in yerleşik alım-satım ekosistemi ve harika kullanıcı topluluğuyla, DeFi alanının Dash tarafından sağlanan hızlı ve ucuz işlemlerden büyük ölçüde yararlanabileceğine inanıyoruz.”

OIN Nedir?

OIN, özellikle altcoinleri işlemek için tasarlanmış olan ödüllere veya sigorta getirilerine yardımcı olan bir platformdur. OIN, çok yönlü bir altyapı kullanarak çeşitli blokzincir projelerine sabit koin ihraç etmek gibi bir DeFi tesisine de sahiptir.

Dash nedir öğrenmek için koin inceleme yazımıza buraya tıklayarak bakabilirsiniz.