QuarkChain Şubat Ayı Proje İlerleme Raporunu Yayınladı

Her ayın sonunda geliştirme ilerlemesi, aylık haberler ve etkinlikler dahil olmak üzere aylık raporlar yayınlayan QuarkChain, bugün (4 Mart Perşembe günü) Şubat ayı proje ilerleme raporunu yayınladı:

1) Geliştirme İlerlemesi

Tokenleştirilmiş varlıkları köprüleme konusunda tamamen merkezi olmayan çözümler üzerine araştırma yapıldı.

2) Son Haberler

QuarkChain’in Yeni Mainnet "BigBang" Fonksiyon Aktivasyonu

QuarkChain’in Aralık 2020’de piyasaya sürülen yeni ana ağı "BigBang", çevrimiçi test aşamasındaydı. Bu süre zarfında ekip, topluluk üyelerini, ekosistem ortaklarını ve cüzdanları, yerel tokenlerin güvenliğini ve kullanılabilirliğini test etmeye katılmaya davet etti. Ardından, son test aşamasına geçecekleri belirtildi. Bu aşamada, işlevsel kodu etkinleştirerek son testi tamamlayacaklar. Kod etkinleştirilip test edildikten sonra, tüm "BigBang" işlevleri topluluğa açılacak.

QuarkChain’in İlk Mainnet Tabanlı NFT ve Merkeziyetsiz Finans (DeFi) Uygulama Duyurusu

Mainnet fonksiyon aktivasyonu tamamlandıktan sonra, ilk mainnet tabanlı NFT & DeFi uygulamalarını başlatacakları belirtildi. O zamana kadar, topluluk üyeleri QuarkChain’in yenilikçi ürünlerini Bigbang ana ağında ilk elden deneyimleyebilir.

3) Geçmiş Etkinlikler

QuarkChain Kore ekibi, 10 Şubat'ta ChainLink'in Kore telegram kanalında ChainLink ile bir AMA düzenledi. QuarkChain, QuarkChain teknolojisini ve uygulamasını yaklaşık 1.300 aktif katılımcıdan oluşan ChainLink topluluk grubuna tanıttı.