Technoking of Beats ve Chainlink Entegrasyonu Duyuruldu

Merkeziyetsiz finans (DeFi) tabanlı [eşsiz token (NFT)]https://research.bitexen.com/post/nft-nedir) oyunu Technoking of Beats, hangi Beats NFT'yi alacağını rastgele belirlemek için Chainlink Doğrulanabilir Rastgele İşlevini (VRF) entegre etti. Yalnızca 3.000 Beats NFT varolabilir ve Chainlink VRF, kalan tüm Beats'lerin tamamen rastgele ve dayanıklı bir dağıtım modeli kullanan kullanıcılar için oldukça erişilebilir olmasını sağlar.

Technoking of Beats, kuralları anlayanlar için en yüksek kazançları sağlamak üzere tasarlanmış bir NFT x DeFi oyunudur. Toplam Beats arzı kalıcı olarak 3.000 NFT ile sınırlıdır. Daha fazla Beats basmak mümkün değildir ve Beats'in çoğu, oyun dinamiklerinin bir parçası olarak yakılacaktır. Kullanıcılar Beats'i yalnızca OpenSea gibi NFT pazarlarında çizim, yükseltme veya satın alma yoluyla edinebilirler. Beats, Hong Kong, New York, Melbourne, Londra, Los Angeles, Şangay ve Singapur'a yayılan 9 sanatçıdan oluşan bir grup tarafından oluşturulan dijital bir sanat koleksiyonudur. Beats NFT'leri, Ethereum blokzincirine sonsuza kadar kaydedilen, geçen yılın tüm anılarının bir koleksiyonudur.

Technoking of Beats ekibi, bu entegrasyon ile ilgili yorumlarını şu şekilde dile getirdi:

"Chainlink VRF'yi entegre ederek, Beats NFT'lerinin korumalı ve doğrulanabilir şekilde adil bir şekilde dağıtılmasını sağlıyoruz."