Uzun Vadeli Kripto Yatırımcısı Olduğunu Açıklayan Paris Hilton, Yaklaşmakta Olan NFT Projelerinden Bahsetti

Geçtiğimiz günlerde Hilton varisi, uzun vadeli bir Bitcoin yatırımcısı olduğunu teyit etmenin yanı sıra, sosyal medya profil resmine artık kripto ekosistemindeki bir trend olan lazer gözleri koydu ve yaklaşmakta olan eşsiz token (NFT) projeleri hakkında konuştu.

Hilton'un varisi Paris Hilton, geçen hafta CNBC ile yaptığı röportajda Bitcoin ve yaklaşan NFT projeleri hakkında konuştu:

“Yenilikçi olmayı her zaman sevmişimdir. İlk NFT'mi 2020 Mart ayında yaptım ve yılın en iyi NFT Yardım Ödülü'nü kazandım, bu heyecan vericiydi ve şimdi bunun son birkaç ay içinde patladığını görmek çok heyecanlıydı.”

Daha sonra Hilton'a Bitcoin'de yatırımcı olup olmadığı soruldu. Hilton, şu şekilde bir cevap verdi:

“Evet. Bunun için de çok çok heyecanlıyım. Gelecek, kesinlikle Bitcoin.”

Hilton, ayrıca daha sonra sosyal medya profil resmini lazer gözleri içerecek şekilde değiştirdi. Lazer gözler, Şubat ayından bu yana Bitcoin topluluğunun kullandığı ve temelde, gözleri takan herkesin 100.000 dolara kadar yükselecek Bitcoin fiyatına odaklandığı anlamına geliyor. Politikacılar, ünlüler ve yatırımcılar, aralarında Bitcoin yanlısı ABD Senatörü Cynthia Lummis ve Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary de dahil olmak üzere profil resimlerine lazer gözler ekledi.

Hilton'un Bitcoin'i kucaklamasını memnuniyetle karşılayanlar arasında, şu ana kadar şirket hazinesinde yaklaşık 91 bin BTC biriktiren Microstrategy’nin CEO'su Michael Saylor da vardı:

“Lazer gözleri anlamıyorsanız, Bitcoin'i anlamıyorsunuz demektir. Ekibe hoşgeldin @ParisHilton.”

Hilton ise Saylor’ın tweetine cevap olarak teşekkür etti ve bunun bir parçası olmaktan heyecan duyduğunu belirtti:

Hilton, CNBC ile yaptığı bir röportaj sırasında yaklaşmakta olan NFT projeleri hakkında da konuştu:

“Bazı inanılmaz sanatçılarla birlikte çalışıyorum ve birkaç hafta içinde ilk defa bir eseri piyasaya süreceğim. Ayrıca, bundan sonra başka bir tane planladım. İlk eserim sanatla ilgili. Henüz pek bir şey söyleyemem çünkü bu bir sürpriz, ama ilki sanatla ilgili, ikincisi ise müzik ve hatıralarla ilgili olacak. Bununla gerçekten olasılıkların sonsuz olması şaşırtıcı.”