Yedi Kez Super Bowl Galibi Olan Tom Brady, NFT Platformu Kuruyor

Amerikan futbolu şampiyonu Tom Brady’nin Autograph adlı bir eşsiz token (NFT) platformu kurduğu açıklandı. Web sitesine göre Autograph, NFT'ler oluşturmak için spor, eğlence, moda ve pop kültüründeki en büyük marka ve isimleri bir araya getirecek.

Autograph, bu yılın başlarında Brady ve ortakları Dillon Rosenblatt, Josh Payne ve Richard Rosenblatt tarafından oluşturuldu. NFT'leri oluşturmak, pazarlamak, satın almak ve takas etmek için “360 derecelik” bir platform başlatarak NFT'leri ana akım haline getirmek isteyen Autograph'ın işe alım sayfasında şu şekilde bir açıklama bulunuyor:

“Autograph fikrini dijital dünyaya yayıyoruz. Tescilli Autograph sistemimiz tokenleri NFT sahiplerine özelleştirerek deneysel bir şekilde bağlayacak.”

Autograph'ın danışmanları arasında Spotify, eğlence şirketi Live Nation, spor bahisleri şirketi DraftKings ve video paylaşım sitesi Cameo'dan yüksek profilli yöneticiler yer alıyor. Girişim, ​​Los Angeles merkezli ve şu anda mühendislik direktörü, yaratıcı yönetmen ve kullanıcı deneyimi ve tasarım başkanı dahil olmak üzere çeşitli roller için işe alıyor.